DSCF8892

Äta & dricka

På Wenner-Gren Center är det råvaran i fokus som gäller. Oavsett om våra kockar bjuder in till restaurang Retro i bottenplan eller till fest på exklusiva våning 24 så lagas all mat från grunden. På noga utvalda råvaror med ett extra fokus på vad som är i säsong. Sen adderar vi lite glädje, matpassion och kärlek!

DSCF0703
Restaurang WGC24

Matsalen Vendela

I vår magnifika festvåning högst upp i Wenner-Gren skrapan kan ni fira stora dag med en vy över Stockholm i 360 grader. Vendela’s Spegelsal är vår största matsal och tar 96 personer vid sittande middag med runda bord. Självklart kan vi även ordna både middagsbufféer och mingeltillställningar. Bara fantasin sätter gränser för vilka festligheter som kan äga rum här! Under veckorna finns möjlighet till affärslunch.

DSCF0548
DSCF0548

Restaurang Retro

På Restaurang Retro äter du god mat i en inspirerande miljö, här kan du njuta av klassiska bistrorätter såväl som nya smakupplevelser med inspiration från världens alla hörn. I vårt kök har vi fokus på hållbarhet och lagar mat på en stor andel ekologiska och hållbara råvaror. 
Allt lagat från grunden! 

DSCF0630
DSCF0630

Petite Sabis

Petite Sabis i Wenner-Gren Center finner du direkt intill huvudentrén och är en levande mötesplats i hjärtat av fastigheten. Här köper du nybakat bröd till frukost, en god kopp kaffe, lättare lunch och annat smått & gott.

DSCF8901
BarWGC24

Bar WGC24

BarWGC24 är som hämtad ur en James Bond-film eller TV-serien Mad Men, från den blickar du ut över Sveavägen och hela vägen söder om söder. Självklart med ett glas av din favoritdryck i handen. En fantastisk miljö för mingel eller avkoppling.

DSCF8991

Catering

Beställ catering från oss för livets alla festligheter som företagsfest, mingel eller födelsedagsfirande.

Vi är en flexibel leverantör av catering.

monster

Boka bord

Välkommen att boka på WGC24!

WGC24 hittar du i Wenner-Gren Center på våning 24 med 360 graders vy över Stockholms takåser. Njut av god lagad mat på noga utvalda råvaror i vackra lokaler

Öppettider

Bistro Wenner-Gren

  1. mån - fre

Petite Sabis

  1. mån - tor
  2. fre

WGC våning 24
För bokning krävs

  1. mån - fre
  2. lör