DSCF0574

Möte & Konferens

Inspirerande miljöer i bästa city-läge.

DSCF0649
16 personer

Svea

I lokalen Svea erbjuder vi en fast styrelsesittning med plats för upp till 16 personer. Perfekt när du ska samla ledningsgruppen eller ditt team. Den enastående utsikten över Stockholm och de utvalda inredningsdetaljerna tillsammans med ny teknik och bra ljudanläggning ger er förutsättningarna för ett bra möte.

DSCF0665
20 - 30 personer

Hagaparken

Vår lokal Hagaparken är perfekt för er som vill samla kollegor eller samarbetspartners till en kreativ workshop, en föreläsning eller ett mindre möte. Här konfererar ni med utsikt över Hagaparken och bland utvald design och inredning. Detta tillsammans med ny teknik och bra ljudanläggning ger er förutsättningarna för ett väl genomfört möte.

Möten & Konferens WGC24
22 - 50 personer

Biblioteket

Biblioteket som är inrett med utvald design och 60-tals touch andas verkligen historiken på Wenner-Gren Center. En vacker och luftig lokal som passar lika bra för ett möte som ett mingel. Den enastående utsikten över Stockholm sätter guldkant på upplevelsen.

Restaurang WGC24
96 personer

Vendela

Vendela är en av Stockholms vackraste festlokaler med sin sagolika utsikt över huvudstaden. En perfekt lokal för en fin lunch, storslagen middag, ett firande eller kick off. Oavsett tillfälle så skapas här oförglömliga minnen tack vare den eleganta förpackningen med utsikten, inredningen och kökets gastronomiska skapelser. 

DSCF0585
66 - 180 personer

Axel Wennergren Salen

Den nyrenoverade Axel Wennergren Salen har kapacitet för upp till 180 personer. En perfekt lokal för föreläsningar eller större samlingar. Här finns den senaste tekniken med möjlighet till bland annat live streaming av möten. Lokalen ligger vägg i vägg med restaurang Retro där god lunch serveras varje dag.

DSCF0533
8 personer

Alf Byden

Bokningsbart per timme.
TV 65” LCD & videobar.

DSCF0482
6 personer

Marlene Bjorn

Bokningsbart per timme.
TV 55” LCD & videobar.

DSCF0510
4 personer

Arne Johansson

Bokningsbart per timme
TV 43” LCD & videobar.

DSCF0522
12 personer

Sune Lindström

Bokningsbart per timme.
TV 75” LED, videobar, signalprocessor, högtalare & takmikrofon.

monster

Boknings-
förfrågan

Hos oss på WGC24 är möjligheterna oändliga

Kontakta bokning@sabis.se för prisuppgifter, inspiration, rådgivning och bokning

Öppettider

Bistro Wenner-Gren

  1. mån - fre

Petite Sabis

  1. mån - tor
  2. fre

WGC våning 24
För bokning krävs

  1. mån - fre
  2. lör